Followers

Tuesday, 29 November 2011

Menyepi +_+




Hyep Readers!! lame tak update blog, sampai da bersawang la blog aku neh tHeeeee... Bukan ape mase kat poly susa nak update, bz + line tenet yg lembab mcm siput :P. Ok sekarang da boley on9 puas2 sebab da balek rumah YEAY!!. Da seminggu jugak la aku start cuti sem. WaA cam x caye je nak masuk sem 4, cepat je mase berlalu hOhO ;). Sem 4 neh aku da mule start praktikal fuhH besh + takut. Actually, aku praktikal kat IPOH jugak dekat JABATAN KESIHATAN NEGERI PERAK, senang sikit berulang dari rumah tak payah nak dok rumah sewa. Apapun rase tak saba je nak praktikal tapi takut pulak haish cmne 2?hehe tak saba sebab da mule rase bosan dok rumah, takut sebab tak tahu la macam mane bile da praktikal dekat tempat org nanti huhu harap sgt tempat praktikal tu ok n hope dapat bos yang bek atie :). Kalau la lepas praktikal terus keje kan besh hehe (mengade je). Rase rindu pulak dekat membe2 poly, heyy da balek rumah nak balek poly pulak, ble balek poly rase nak balek rumah jek. Jumpe dorang balek sem 5 nanti, hope dapat la kamsis sem depan x suke dok lua, rumah sewa kat sane jauh2 pulak tuh jenuh nak kene bwk transport pulak haish -_-'. Final exam haritu tak taw la aku jawab pe HAHA takut da neh, dengar cetew result kua 12/12 huh risaw jep, arap dapat result yg ok huh :). Ok la mate pon da ngantok neh, cawcincaw :P
.
.
.
.
.~> mish diz moment ;)


^__^ ::Terima Kasih Daun Keladi, Komen-komen La Kalau Sudi:: ^__^

3 comments:

Aya Maya said...

good luck for practikal ! =)

misschenta0773 said...

syg kim slam kat yg bdk pkai spek tue ek,,,ckp kat dy cmey sgt...hahah

StAr !N uR eYeS said...

hEe3 otey..pashan wekK :p