Followers

Sunday, 15 January 2012

Jalan-Jalan :)



Assalammualaikum ^__^
Heyhaihoi readers! aku baru je sampai Ipoh, penat seyh HAHA :p
semalam aku n family gi Bangi Selangor coz nak ambik barang
abg aku kat UKM, almaklum la die nak cuti sem da huhu :)


^__^

Alang-alang nak gi Bangi, ayah aku pon cadang la
nak tengok bola sekali, yahOo!! itu yang aku suke tuh,
kebetulan pulak Perak ade game ngan Selangor
kat Stadium Bukit Jalil :)

Kiteorang gerak semalam dalam pukul 10 pg camtuh,
sampai je KL dalam pukul 12, mase kat KL tuh jalan pulak jem haish -__-
hampir sejam jugak la kat jalan, hm penat atas jalan jewp,
ceiyt, macam la aku yang bawak kete HAHA :P


Pastuh kiteorang terus gerak gi Kajang
n cari hotel dekat sana, Kajang dekat la sikit dengan Bangi :)
Lepas je check in hotel aku pon terus call abg aku n suh die dtg hotel tuh :)
sampai je die kat hotel kiteorang pon gerak gi makan
dekat Restoran Satay Kajang Hj. Samuri
perut pon da lapaq terok ceq habaq hang! tHeee :P


:)



besar kan satay die?



nyum2 cedap taww hehe :p


Ok lepas da kenyang baru la boley jalan-jalan HAHA
jalan-jalan kat Kajang pastuh gerak hotel n rehat-rehat jap :)
Dalam pukul 7 camtuh kiteorang gerak gi Stadium pulak
jalan jem nak masuk stadium huhu



sebelum gerak gi stadium tHeee :)



depan stadium :)



fan Selangor vs fan Perak HAHA :)


Ramai jugak penyokong Perak yang datang,
kebanyakan penyokong Perak ramai yang dok kat lembah Klang :)
masuk je Stadium makin semangat pulak aku tengok
macam final lak HAHA



sebahagian dari fan Perak



tHeeeee :p


Malangnye Perak kalah tipis dengan Selangor 1-0
HAHA frust tol, dalam perlawanan semalam Perak
banyak kawal bola tapi striker langsung tak jalan haish
geram je aku tengok pemain pertahanan punye la main separuh mati
striker lak tak gunekan peluang yang ade, hm
ramai penyokong yang tak puas hati dengan striker
Perak pemain import no 9 tuh, macam tak jalan jewp ambik die huhu

Aku harap pasney Pemain Perak dapat bangkit
semula huhu masih terlalu awal lagi kan? HAHA
baru game yang kedue hehe :P
habis je bola terus gi makan tHeeeee
ate lapa bebenor teman dok dalam Stadium tuh :p
Apepon yob teman tetap sokong kome :)
ngeeeeeeeeeeee :p

SYG Perak Selamanye :)


::akuyangkesengalan::


The End :)





^__^ ::Terima Kasih Daun Keladi, Komen-komen La Kalau Sudi:: ^__^

3 comments:

NURFERL said...

bangi?? im here now..

SyA F!zZaN said...

yup2 :) stay sane erk?

Nyna said...

done follow:)UKM bangi??my brother also students of UKM bangi:)