Followers

Wednesday, 6 July 2011

HaNgOuT w!F mA s!bL!NgS ;)

Assalammualaikum n salam 1 Malaysia ;)ngeee
Hyep readers, harini mood abg aku baik pulak coz
nak belanje aku n adek tengok wayang citer TRANSFORMERS.


Kebetulan harini dia cuti 2 yang ajak kua, kalau time die
keje memang xde mase la nak kua sekali. Sampai kat jusco
tengok parking penuh je. Haish ramai betul orang yela
harini kan hari rabu tiket wayang murah sikit huhu.
Penuh je orang beratur beli tiket wayang. Ingat nak
tengok TRANSFORMERS 3D tapi full pulak so tengok yang
biase je la. Citew TRANSFORMERS nie besh jugak la tapi
abg aku cakap jalan cerite die FLAT je huhu. Agak lame
jugak citew nie boleh beku dok dlm 2, mane taknye
sejuk sgt. Lepas tengok wayang 2 singgah kat The bakers
cottage ingat nak beli roti la tengok2 roti yang aku nak
beli 2 da abs. Adoyaih kempunan nak mkn chicken floss bread.
Sebelum nak balek 2 abg aku tye nak big apple donut ke?
aku n adeq aku senyap je hehe last2 dy belikan donut nie.
Thax ma bro, I luv ma sibling ;)




THE END ;)

^__^ ::Terima Kasih Daun Keladi, Komen-komen La Kalau Sudi:: ^__^

4 comments:

ainiNGOKNGEK! said...

waaahhh, sedapnye donnut tu :]
dah lame tk mkn big apple donnut.
heeee ! :)

StAr !N uR eYeS said...

HeE3..yup2
xpe t ble2 kte meet i blanje u ok
huhu :)

ainiNGOKNGEK! said...

HAHA :DD
oww, u nak belanja i?
okeh! i wait syg :] hihi

StAr !N uR eYeS said...

HAHA..oke2 ;) ngeeeee