Followers

Tuesday, 5 July 2011

" Rindu"



Hyep readers, dalam malas2 nak balek poli ahad ni jadi semangat pulak bile ayah cakap nak singgah rumah dak kecik ni kat penang. Mula la excited kemas barang pagi tadi haha. Awal betul kemas barang kan? Seyes rindu kat telatah si comel ni. Aik lupe pulak nak kenalkan, name dia IZZAH, dia nie adek sedare aku. Kadang 2 kalau pergi penang mesti bawak dia balek ipoh. Dia ni nakal jugak ikut mood dia la, biasala budak2 kan. Tapi aku paling suke time dia cakap mesti nak tergelak je. Mana taknye cakap budak2 kan pelat sikit, sampaikan ade yang dia cakap aku x paham, so gelak je la hehe yang die nie mula la marah sebab x paham ape yang dia cakap.



10 haribulan 6 ni cukupla umur dia 3 tahun. Cepat je mase berlalu, rase macam baru je dia lahir huhu. Besday dia time aku nak daftar poli, so aku plan nak sambut besday dia awal mase 9 haribulan 2. Ayah ada cakap nak bawak kek untuk dia. Aku dok pikir hadiah apela nak bagi kat dia ni. Ingat nak bagi teddy bear je, tapi kat rumah dia pulak dah banyak teddy bear. Readers ade cadangan x? hehe xpela sok aku try jalan2 kat jusco tengok kot2 ade jumpe hadiah yang besh2 ke huhu.




Haish x sabar je nak jumpe dak kecik ni. Bile tengok balik video2 telatah dia yang aku rakam rase nak tergelak je. Tapi nanti dapat lepaskan rindu kejap je huhu cedeyh :(. Xpela janji dapat jumpe kn? Okla sampai kat sini je la aku melalut hehe. Ape2pown SYG IZZAH ERAT2!!;)




THE END ;)

^__^ ::Terima Kasih Daun Keladi, Komen-komen La Kalau Sudi:: ^__^

2 comments:

ainiNGOKNGEK! said...

chomelnyee budak kecik tu.
eh, nnt kimsalam kt dea taww :)

StAr !N uR eYeS said...

hehe.. ok syg :)